Η αίτηση ακύρωσης της ΕΕΔ

Ασκήθηκε σήμερα η αίτηση ακύρωσης της Ένωσής μας (και ενδεικτικά 5 συναδέλφων), την οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους που βοήθησαν στη σύνταξή της και ιδίως στον Καθηγητή Νομικής και ιδρυτικό μέλος της ΕΕΔ κ. Χαράλαμπο Τσιλιώτη, ο οποίος την υπογράφει και θα την υποστηρίξει ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Θεωρούμε πως έχει γίνει εξαιρετική επιστημονική δουλειά από πλευράς της νομικής ομάδας, τόσον ως προς την ανάπτυξη των λόγων ακύρωσης, όσον και ως προς την ανάπτυξη του πραγματικού και της βλάβης που υφίστανται ειδικώς οι έμμισθοι δικηγόροι. Είμαστε οι πρώτοι και ίσως οι μόνοι που συνδέουμε τις υψηλές εισφορές με το ευαίσθητο (για όλη την κοινωνία) θέμα της δραματικής μείωσης των συντάξεων. Επίσης υπάρχει πλήρης ανάλυση, με βάση τις σχετικές εγκυκλίους, περί των επιπτώσεων στις εισφορές και στις συντάξεις μας (με στοιχεία και πίνακες).
Επίσης μέλη μας έχουν ενταχθεί στην αίτηση ακύρωσης των δικηγορικών συλλόγων, με ανάπτυξη των επιπτώσεων του νέου ασφαλιστικού στους εμμίσθους δικηγόρους. Το σχετικό κομμάτι της αιτήσεως έχει συνταχθεί από εμάς.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων για την εξαίρεση των εμμίσθων του δημοσίου από τις μισθολογικές προαγωγές

ΣτΕ 1096/2023: Δεκτή αίτησης ακύρωσης Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων κατά του Υπουργείου Εργασίας και του ΕΦΚΑ

Συνάντηση Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων με το Διοικητή του e-ΕΦΚΑ κ. Αλέξανδρο Βαρβέρη