ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

 Πατώντας στην εικόνα και εδώ, μπορείτε να κατεβάσετε τον Οδηγό:



Σχόλια

  1. Κ. Κουτσολαμπρο σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια σας. Πραγματικά έχουμε χάσει την ψυχραιμία μας και την υγεία μας με τα όσα συμβαίνουν. Κυριολεκτικά ήμουν έτοιμος να καταθέσω μύηση για το αδίκημα της καταπίεσης (244 πκ), αλλά θα αναμένω πριν το πράξω τις οδηγίες σας και τις τυχόν ενέργειες σας, όπως αναφέρεται στον οδηγό. Δεν είναι δυνατόν κάθε τόσο να υφιστάμεθα αυτήν την αγωνία και ταλαιπωρία και παράλληλα να μας χρωστούν επιστροφές από το 2019. Και πάλι συγχαρητήρια για όσα άοκνα πράττετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεπώς η οφειλή των 110 Ευρώ υπέρ ΟΑΕΔ οφείλεται και πληρώνεται σε κάθε περίπτωση εμμίσθων στον ιδιωτικό τομέα; Δεν μου είναι κατανοητό αυτό που αναφέρετε στον οδηγό στην 21η σελίδα:
    "Συνοψίζοντας, έμμισθος με παράλληλη ασφάλιση που λαμβάνει ειδοποιητήριο εκκαθάρισης 110 ευρώ, ή και μηδενικό (στην περίπτωση που έχει ως μισθωτός κανονική εισφορά -συνεισπραττόμενη ΟΑΕΔ), δεν ασχολείται περαιτέρω."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πίστωση τραπεζικών λογαριασμών με τις επιστροφές εισφορών τ.ΕΤΕΑΕΠ

Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων για την εξαίρεση των εμμίσθων του δημοσίου από τις μισθολογικές προαγωγές

Σε λειτουργία η υπηρεσία επιστροφής εισφορών 2019-2020 σε έμμισθους δικηγόρους, μισθωτούς μηχανικούς και υγειονομικούς