Υπόδειγμα αίτησης διόρθωσης εκκαθάρισης παράλληλης ασφάλισης 2020

 


Σε συνέχεια της αρθρογραφίας μας και του σχετικού οδηγού που έχουμε συντάξει και έχει αναρτηθεί στο ιστολόγιό μας και στην ιστοσελίδα του ΔΣΑ, φαίνεται πως ο e-ΕΦΚΑ αναγνωρίζει τα τραγικά λάθη της εκκαθάρισης, δια της διαρροής σχετικής είδησης σε διάφορα ΜΜΕ και με προτροπή να επικοινωνούν οι ασφαλισμένοι με το 1555. Το 1555 όπως ήδη μας έχουν ενημερώσει 2 συνάδελφοι παραπέμπει τους πάντες στο τοπικό υποκατάστημα. Όμως αρμόδια για την έκδοση των ειδοποιητηρίων της εκκαθάρισης είναι η Διεύθυνση Εισφορών μη Μισθωτών επί της οδού Σατωβριάνδου 18 και δεν είναι γνωστόν αν τα τοπικά Υποκαταστήματα (πχ. Δ/νση Ασφάλισης ΤΑΝ) έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε ανάκληση-διόρθωση εκκαθάρισης.

Έκαστος συνάδελφος διαμορφώνει το υπόδειγμα κατά την δική του περίπτωση, πχ. ακούω περιπτώσεις που δεν έχουν ληφθεί υπόψη τυχόν πληρωμές (είτε με γραμμάτια, είτε μέσω τραπέζης, είτε μέσω συμψηφισμού). Ασφαλώς και το περιλαμβάνει στην αίτηση.

Tην αίτηση στέλνουμε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που αναφέρονται, απαιτώντας να μας χορηγηθεί και αριθμός πρωτοκόλλου.

Όσοι είστε Αθήνα, επιμείνετε και με κλείσιμο ραντεβού... (Οπωσδήποτε έχουμε μαζί μας Ατομικό Λογαριασμό Ασφάλισης που εμφαίνονται όλοι οι μήνες, είτε βεβαίωση εντολέα ή ΑΠΔ που μας δίνει ο εντολέας). Στη Σατωβριάνδου δεν κλείνεται ραντεβού, άρα πάμε κατ'ευθείαν, επιδεικνύουμε την ταυτότητα του δικηγόρου και επιμένουμε... Καταθέτουμε την αίτηση και απαιτούμε πρωτόκολλο.... Δεν φεύγουμε αν δεν διορθωθεί η εκκαθαρίση...

Ήδη έχουμε ενημερώσει τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ και έχουμε δηλώσει  ότι δεν πρόκειται να πληρώσει κανείς με λάθος εκκαθάριση!

Το υπόδειγμα το κατεβάζετε από εδώ.


Σχόλια

  1. Προφανώς το σωστό email για την διεύθυνση μη μισθωτών είναι το tm.mmisth@efka.gov.gr καθώς η αποστολή στο d.eisf.mmisth@ efka.gov.gr δεν είναι εφικτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Harrah's Las Vegas - MapyRO
    Harrah's Hotel 태백 출장마사지 & 진주 출장안마 Casino - Las Vegas. 3121 Las Vegas 안양 출장샵 Blvd South Las Vegas, NV 89109. United States. 충청북도 출장안마 3121 Reviews. 삼척 출장샵 http://www.caesars.com/harrahs-las-vegas/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πίστωση τραπεζικών λογαριασμών με τις επιστροφές εισφορών τ.ΕΤΕΑΕΠ

Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων για την εξαίρεση των εμμίσθων του δημοσίου από τις μισθολογικές προαγωγές

Σε λειτουργία η υπηρεσία επιστροφής εισφορών 2019-2020 σε έμμισθους δικηγόρους, μισθωτούς μηχανικούς και υγειονομικούς