Αποτελέσματα εκλογών Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων


 Με μια συγκλονιστική συμμετοχή των συναδέλφων, ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την εκλογή των συλλογικών οργάνων της Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων.

Συμμετείχαν 744 δικηγόροι, που ψήφισαν και με συντριπτικό ποσοστό ενέκριναν τον Απολογισμό της απερχόμενης Διοίκησης και την Έκθεση του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται κατά τη σειρά εκλογής:

Ανδρέας Κουτσόλαμπρος

Γεωργία Γεωργίου

Ολυμπία Παναγιωτοπούλου

Γιάννης Μπιμπλής

Χριστίνα Πέλκα

Λίλα Σεϊτανίδου

Βασίλης Κατσαφάδος

Αναπληρωματικοί:

Δημήτρης Παπαδημητρόπουλος

Σταύρος Τασσιόπουλος

Μιχάλης Χατζηφώτης

Μαρία Μαγγιρίδου

Κώστας Ραδαίος

Το νέο Εποπτικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

Στάθη Αναλυτή

Στάθη Μίχο

Παναγιώτη Ηλιοπερέα-Πιερράκο

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές από όλη τη Χώρα, στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και σε όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωσή τους.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον Ταμία του απερχομένου ΔΣ Θεοδόση Τόμπρα, για την άψογη δημιουργία των εκλογικών καταλόγων.

Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και ιδίως προς την Πολιτεία για άμεση επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων των εμμίσθων δικηγόρων.


Σχόλια

  1. Να ενημερώσω τους συναδέλφους ότι άρχισε η ανάρτηση των εκκαθαριστικων για το έτος 2021. Παραδόξως μετά από την ταλαιπωρία της εκκαθάρισης του 2019 και του 2020 το φετινό είναι σωστό. Όχι βέβαια τυχαία καθώς ο κύριος Κουτσολαμπρος, είχε κάνει αγώνα στις προηγούμενες εκαθαρισεις των ετων 2019 και 2020, για να διορθωθούν τα σφάλματα του ΕΦΚΑ και το βεβαιώνω προσωπικά. Εύχομαι να μην υπάρχουν προβλήματα σε αυτήν την εκκαθάριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων για την εξαίρεση των εμμίσθων του δημοσίου από τις μισθολογικές προαγωγές

ΣτΕ 1096/2023: Δεκτή αίτησης ακύρωσης Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων κατά του Υπουργείου Εργασίας και του ΕΦΚΑ

Συνάντηση Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων με το Διοικητή του e-ΕΦΚΑ κ. Αλέξανδρο Βαρβέρη