Οι απαντήσεις Διοικητή ΕΤΕΑΕΠ στην επιστολή της ΕΕΔ

Επί της επιστολής της ΕΕΔ για τα ασφαλιστικά μας ζητήματα (περί αυτής σε προηγούμενη ανάρτηση), λάβαμε την ακόλουθη επιστολή του Διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ:


Εν ολίγοις μας λέει ότι για το ζήτημα της διόρθωσης των πακέτων στις ΑΠΔ εμμίσθων ιδιωτικού τομέα αρμόδιος είναι ο ΕΦΚΑ, ο οποίος καθυστερεί επί εννιά μήνες.
Για την ανάκληση των ειδοποιητηρίων, μας λέει πως πρέπει να γίνει διασταύρωση, που γίνεται σταδιακά μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών και θα επακολουθήσει και η διασταύρωση των στοιχείων των ΑΠΔ, που δεν έχουν σταλεί ακόμη από τον ΕΦΚΑ.

ΥΓ. Όταν ζητούσαμε ενιαία ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ, κάποιοι μας έλεγαν δεν γίνεται. Ιδού τα αποτελέσματα!

Σχόλια

  1. Καλησπέρα

    Δεν μπορούμε να κάνουμε υπόμνημα προς τον ΕΦΚΑ ζητώντας να μας απαντήσουν πότε θα διορθώσουν τα πακέτα ΑΠΔ των εμμίσθων του ιδιωτικού τομέα; Τα παραπάνω ποσά που καταβάλλει ο εντολέας μας και τα επιπλέον ποσά που παρακρατούνται από τις αντιμισθίες μας για 9 μήνες πώς θα μας επιστραφούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΊ ΣΚΌΠΙΜΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΔ. Η ΑΠΔ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΘΕΊ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ( Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ). ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΔ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΕΏΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΕ ΑΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΘΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΎΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα σε όλους

    Μετά τις ανακοινώσεις του Υπουργού περί επιστροφής εντός Οκτωβρίου εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες, σε συνέχεια των εκκαθαρίσεων, τι γίνεται με τα δικά μος ποσά που αχρεωστήτως κρατά ο ΕΦΚΑ κάθε μήνα από τον Ιαν. του 2019 ? Πότε θα επιστραφούν σε μάς ? Το σχετικό κονδύλι για τους έμμισθους έχει προσμετρηθεί από τον ΕΦΚΑ για να τακτοποιηθεί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων για την εξαίρεση των εμμίσθων του δημοσίου από τις μισθολογικές προαγωγές

ΣτΕ 1096/2023: Δεκτή αίτησης ακύρωσης Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων κατά του Υπουργείου Εργασίας και του ΕΦΚΑ

Συνάντηση Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων με το Διοικητή του e-ΕΦΚΑ κ. Αλέξανδρο Βαρβέρη