Ενημερωτική ΓΣ της Ένωσης Εμμισθων Δικηγόρων




Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χτες η ενημερωτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων! Στην κατάμεστη αίθουσα Μιχάλης Ζαφειρόπουλος του ΔΣΑ, ξεκινήσαμε με την ομόφωνη εκλογή Προέδρου της ΓΣ του συναδέλφου Στάθη Μίχου. Στη συνέχεια χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Δ.Σ. Δημήτρης Βερβεσός και ακολούθησε σύντομη παρουσίαση του Προέδρου της ΕΕΔ Ανδρέα Κουτσόλαμπρου, την οποία μπορείτε να δείτε στο συνημμένο βίντεο! 

 Στη συνέχεια ο κεντρικός ομιλητής Υποδιοικητής ΕΤΕΑΕΠ Επαμεινώνδας Ατσαβές επεξήγησε αναλυτικά και με τεχνικές λεπτομέρειες όλα τα ασφαλιστικά μας ζητήματα ενόψει του νέου ασφαλιστικού. Ο Ταμίας της ΕΕΔ Θεοδόσης Τόμπρας παρουσίασε την επερχόμενη νέα ιστοσελίδα μας, ενώ η αντιπρόεδρος της ένωσης Γεωργία Γεωργίου ανέπτυξε τα θέματα των εμμίσθων του ιδιωτικού τομέα και η Γ.Γ. Ολυμπία Παναγιωτοπούλου αυτά των εμμίσθων του δημοσίου τομέα.

 Μετά υπήρξαν ολιγόλεπτες τοποθετήσεις των υπολοίπων μελών του ΔΣ Βασίλη Κατσαφάδου, Δημήτρη Παπαδημητρόπουλου και Λίλας Σεϊτανίδου
Χαιρέτισαν τη ΓΣ η Ταμίας του ΔΣΑ Μαρινέττα Γούναρη-Χατζησαράντου και ο σύμβουλος του ΔΣΑ και μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΕΔ Στάθης Αναλυτή και το ιδρυτικό μας μέλος και μέλος του ΔΣ του ΔΣΑ Κωνσταντίνος Ρίζος

Παρευρέθη ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΔΣΑ Χάρης Κονδύλης και ο Πρόεδρος της ΕΑΝΔΑ Γιάννης Αβαρκιώτης, ενώ σύντομη τοποθέτηση είχε το μέλος του ΔΣ του ΔΣΠ και μέλος της ΕΕΔ Μαρία Σταματογιάννη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμμισθοι του Πειραιά. 
Στη συνέχεια υπήρξαν τοποθετήσεις και ερωτήσεις των μελών της ΓΣ ενώ απαντήθηκαν όλα τα ασφαλιστικά ζητήματα.
ΘΕΜΑΤΑ: 1. Σταδιακά επιλύονται όλα τα ζητήματα του ΕΤΕΑΕΠ, ήδη από χτες έχουμε όλοι μηδενικά ειδοποιητήρια, ενώ αναμένεται η ανάκληση και των παλαιοτέρων και των εκκαθαρίσεων. 2. Κινούνται οι διαδικασίες για την διόρθωση των πακέτων κάλυψης των ΑΠΔ. 3. Εχουν εγκριθεί από την Ολομέλεια οι προτάσεις της ΕΕΔ για τις τροποποιήσεις των άρθρων της έμμισθης εντολής του Κ.Δ. και προωθηθεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης 4. Υπάρχει σχετική κινητικότητα στα μισθολογικά ζητήματα των εμμίσθων του δημοσίου τομέα, ενώ επιδιώκουμε συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών για το θέμα. 5. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στις νομικές υπηρεσίες των Τραπεζών, ενώ έχουμε ήδη το προηγούμενο της Τραπέζης Πειραιώς. 6. Εγγράφηκαν πολλά νέα μέλη, ενώ αποφασίστηκε η διενέργεια της Εκλογικοαπολογιστικής ΓΣ τον Ιούνιο του 2020.
Η ΕΕΔ ΧΤΕΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Σχόλια

  1. Καλημέρα σας,
    Υπάρχει κάτι νεώτερο σχετικά με την διόρθωση των πακέτων κάλυψης των ΑΠΔ ? Για πολλούς από εμάς είναι αγωνιώδες το ερώτημα, καθώς η μη προσαρμογή των πακέτων στις νομοθετικές ρυθμίσεις με ισχύ από 1.1.2019 είχε στην ουσία το αποτέλεσμα καταβολής μειωμένων αποδοχών για ένα ολόκληρο έτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Did you hear there is a 12 word sentence you can tell your man... that will induce intense emotions of love and instinctual attractiveness to you deep within his chest?

    Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, cherish and look after you with his entire heart...

    =====> 12 Words That Fuel A Man's Desire Impulse

    This instinct is so hardwired into a man's mind that it will drive him to work better than ever before to make your relationship as strong as it can be.

    In fact, fueling this all-powerful instinct is so mandatory to achieving the best ever relationship with your man that as soon as you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You will soon find him expose his mind and heart for you in such a way he haven't expressed before and he will distinguish you as the only woman in the galaxy who has ever truly tempted him.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων για την εξαίρεση των εμμίσθων του δημοσίου από τις μισθολογικές προαγωγές

ΣτΕ 1096/2023: Δεκτή αίτησης ακύρωσης Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων κατά του Υπουργείου Εργασίας και του ΕΦΚΑ

Συνάντηση Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων με το Διοικητή του e-ΕΦΚΑ κ. Αλέξανδρο Βαρβέρη