ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΕΔ

Αφού η αφίσα μας τοιχοκολλήθηκε στα Δικαστήρια, έγινε ντόρος στα κοινωνικά δίκτυα και αφού υπήρξε ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας και στην ιστοσελίδα του ΔΣΑ, θεωρούμε ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην προσέλθουν οι έμμισθοι δικηγόροι στην πρώτη μας τακτική συνέλευση.
Βέβαια επειδή είμαστε όλοι της τελευταίας στιγμής και χαμένοι στην εργασία μας, ελάχιστοι έχουν μεριμνήσει για ηλεκτρονική εγγραφή και πληρωμή συνδρομής, καθώς όπως φαίνεται οι περισσότεροι επιλέγουν να εγγραφούν και να πληρώσουν τη συνδρομή τους την ημέρα της Συνέλευσης. 
Ελπίζουμε να μην υπάρξει ταλαιπωρία των συναδέλφων, εμείς θα κάνουμε τα πάντα, προς το σκοπό αυτό.
Επιτρέπεται η ψήφος με απλή εξουσιοδότηση από μέλος σε μέλος με απλή αναφορά "να συμμετέχει και να ψηφίσει αντ'εμού και για λογαριασμό μου στην Γ.Σ. της Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων της 13.7.2017".
Η κάλπη θα μείνει ανοιχτή, όσο υπάρχει προσέλευση συναδέλφων. Σε κάθε περίπτωση και προκειμένου να μπορέσουν οι συνάδελφοι που δουλεύουν μέχρι αργά να προλάβουν, θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 19:00!
Αυτονόητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι το μέλος να είναι ταμιακά εντάξει, έχοντας πληρώσει δηλαδή το ποσόν των 40 ευρώ (εγγραφή και πληρωμή). Να τονίσω πως η ΕΕΔ επέλεξε να μην εισπράξει τη συνδρομή του 2016 από τα μέλη, λόγω οικονομικής κρίσης, τα δε μέχρι σήμερα έξοδα έχουν καλυφθεί με την ευγενική χορηγία των μελών της Προσωρινής Διοίκησης, χωρίς περαιτέρω αξίωση κατά της ΕΕΔ.

Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα υποψήφιοι είναι οι ακόλουθοι:

Για το Εποπτικό Συμβούλιο (εκλέγονται 3 και 3 αναπληρωματικοί):

Στάθης Αναλυτής, μέλος του ΔΣ του ΔΣΑ και έμμισθος δικηγόρος  ΟΣΕ ΑΕ. Μια φωτογραφία του (χωρίς μούσι) μπορείτε να δείτε εδώ 
Γεώργιος Κουντούρης, έμμισθος ΕΤΕΑΕΠ περισσότερα εδώ
Στάθης Μίχος,  συγγραφέας του βιβλίου "Έμμισθος Δικηγόρος", έμμισθος δικηγόρος Pfizer Hellas A.E. Περισσότερα εδώ
Παναγιώτης Hλιοπιερέας - Πιερράκος, έμμισθος δικηγόρος  ΟΤΕ ΑΕ Πρόεδρος των εμμίσθων του ΟΤΕ.
Kωστας Ραδαίος, έμμισθος δικηγόρος στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ)

Για Διοικητικό Συμβούλιο (εκλέγονται 7 και  7 αναπληρωματικοί):

Μαντώ Αλεξίου, έμμισθη δικηγόρος στον ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ).
Ολυμπία Αναστασοπούλου, έμμισθη δικηγόρος ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) περισσότερα εδώ
Γεώργιος Βλαχόπουλος, έμμισθος δικηγόρος ΕΤΕΑΕΠ.
Γεωργία Γεωργίου. Γενική Γραμματέας απερχομένης διοίκησης ΕΕΔ έμμισθη δικηγόρος Εθνικής Τράπεζας. ΓΓ των εμμίσθων της ΕΤΕ. Πάντα στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων όπως θα δείτε εδώ
Αρετή Γιαννοπούλου, Έμμισθη στην ΕΕΤΤ περισσότερα εδώ
Ειρήνη Ζήση, έμμισθη δικηγόρος στην ΤΡΟΠΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕΒΕ (ΠΡΩΗΝ ΣΑΝΥΟ) περισσότερα εδώ
Βασίλης Κατσαφάδος, έμμισθος δικηγόρος ΟΣΕ ΑΕ, πρώην μέλος Δ.Σ. ΔΣΑ. Σύντομο βιογραφικό εδώ.
Ανδρέας Κουτσόλαμπρος, Πρόεδρος απερχόμενης διοίκησης ΕΕΔ έμμισθος ΕΦΚΑ (πρώην ΕΤΑΑ)
Γεώργιος Μπέρτσος, έμμισθος δικηγόρος ΔΣΑ, περισσότερα εδώ
Ολυμπία Παναγιωτοπούλου, Αντιπρόεδρος απερχόμενης διοίκησης ΕΕΔ, έμμισθη ΕΟΠΥΥ με σημαντική συμβολή στο νομικό και καθημερινό έργο της ΕΕΔ (πρώτη στις αφισοκολλήσεις).
Δημήτρης Παπαδημητρόπουλος, ιδρυτικό μέλος ΕΕΔ και έμμισθος δικηγόρος ΕΥΔΑΠ ΑΕ
Λίλα Σεϊτανίδου, έμμισθη δικηγόρος στην ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΕ
Θεοδόσης Τόμπρας, έμμισθος δικηγόρος στην WIND HELLAS AE περισσότερα εδώ
Σπύρος Χουλιάρας, έμμισθος δικηγόρος στο Δήμο Μεσολογγίου περισσότερα εδώ

(Οι περισσότεροι συνάδελφοι έχουν σελίδα στο facebook και μπορείτε να τους βρείτε εδώ

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να υποβάλουν κι άλλες υποψηφιότητες και οι υποψήφιοι να στείλουν περισσότερες πληροφορίες (εφόσον το επιθυμούν).









Σχόλια

  1. Καλησπέρα και καλή επιτυχία στις πρώτες μας αρχαιρεσίες... Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή έκανε πάρα πολλά για να γίνει ευρύτερα γνωστός και σεβαστός ο έμμισθος δικηγόρος και για το λόγο αυτό είμαι υπόχρεος σε σένα Andreas Koutsolamprosκαι τους υπόλοιπους συναδέλφους.. Ωστόσο έχω μία απορία..Όταν ιδρύσαμε την ΕΕΔ είχαμε συμφωνήσει να υπάρχει μια κατανομή εδρών στο ΔΣ μεταξύ εμμίσθων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα και κάπως 'ετσι συγκροτήθηκε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή... Τ'ώρα ουσιαστικά βλέπω υποψηφίους αποκλειστικά από το Δημόσιο τομέα που αν εκλεγούν όλοι δεν θα εκπροσωπείται Έμμισθος του Ιδιωτικού Δικαίου . Τι συμβαίνει? Δεν υπήρξε ανταπόκριση από τέτοιους υποψηφίους? Κι αν είναι έτσι πως μπορούμε να κατοχυρώσουμε τη κοινή αντιπροσώπευση και των δύο στο νέο ΔΣ... Ι. Αβραμίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πίστωση τραπεζικών λογαριασμών με τις επιστροφές εισφορών τ.ΕΤΕΑΕΠ

Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων για την εξαίρεση των εμμίσθων του δημοσίου από τις μισθολογικές προαγωγές

Σε λειτουργία η υπηρεσία επιστροφής εισφορών 2019-2020 σε έμμισθους δικηγόρους, μισθωτούς μηχανικούς και υγειονομικούς