Έρευνα για τις αμοιβές και την εν γένει κατάσταση των εμμίσθων δικηγόρων στην Ελλάδα


 Με χαρά παρουσιάζουμε την 1η έρευνα για τις αμοιβές των Εμμίσθων Δικηγόρων το 2020, που διοργανώνεται από την Ένωση Εμμίσθων Δικηγόρων (ΕΕΔ) σε συνεργασία με την εξειδικευμένη στην αναζήτηση θέσεων εργασίας για δικηγόρους διεθνή εταιρεία Taylor Root και βάζει την ΕΕΔ και την Ελλάδα στο χάρτη των διεθνών εταιρειών εύρεσης εργασίας εμμίσθων δικηγόρων. Η έρευνα έχει σκοπό να παρουσιάσει τις αμοιβές και τις τάσεις στις προσλήψεις στην Ελληνική αγορά εμμίσθων νομικών υπηρεσιών και με τον τρόπο αυτό υποστηρίζει την τεκμηρίωση που απαιτείται για την βελτίωση της θέσης των εμμίσθων.

Η έρευνα δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο να συμπληρωθεί και παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι είναι, αν το επιθυμείτε, ανώνυμη, ενώ όλες οι πληροφορίες θα παραμείνουν αυστηρά ιδιωτικές και εμπιστευτικές.
Τα συγκεντρωτικά ανώνυμα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν στις ιστοσελίδες της Taylor Root και στην κοινότητα της ΕΕΔ.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο που θα χρειαστείτε για να δώσετε τις απαντήσεις σας και να υποβάλετε το συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο.
Ακολουθήστε τους συνδέσμους που βρίσκονται στο κείμενο ή στη φωτογραφία, η αντιγράψτε τον ακόλουθο σύνδεσμο στο browser που χρησιμοποιείτε:
https://www.surveymonkey.co.uk/r/XFRZXCF?fbclid=IwAR3bNHXccJ0qxWh-jeU9j8PkqUMPGdwJIGlzXHnyuI9_RYfUDNPlQxetbKs

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πίστωση τραπεζικών λογαριασμών με τις επιστροφές εισφορών τ.ΕΤΕΑΕΠ

Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων για την εξαίρεση των εμμίσθων του δημοσίου από τις μισθολογικές προαγωγές

Σε λειτουργία η υπηρεσία επιστροφής εισφορών 2019-2020 σε έμμισθους δικηγόρους, μισθωτούς μηχανικούς και υγειονομικούς